За клиенти

Услуги


В Life Partners сме посветени на това да селектираме най-добрите финансови услуги от целия финансов спектър – Общо и Животозастраховане, Спестовни и Пенсионни продукти, Инвестиции във финансови инструменти, Инвестиционни Фондове, Потребителско и Ипотечно кредитиране.


Чрез индивидуален подход и персонален анализ побираме най-подходящите решения за всеки клиент. И понеже знаем, че живеем в динамична и постоянно променяща се среда, оставаме заедно и подсигуряваме обслужване, което да гарантира, че адаптираме изборите си спрямо новите обстоятелства.

finansovi pazari

Инвестиции на финансови пазари

Докато вие работите усилено, вашите спестявания си почиват!? Можете да промените това. Накарайте парите ви също да работят за вас. Инвестиране в Акции, Облигации, Суровини, Фондове, Индекси, Криптовалути и Борси за мнозина е сложно и недостъпно, поради липса на познания или достатъчно средства. Съществуват обаче начини и инструменти, които да ви дадат достъп до инвестиции на световните финансови пазари, без това да налага големи суми, да изисква вашата активна роля или поемане на огромни рискове. Нашите консултанти са на ваше разположение за подбор на инвестиционни инструменти, избор на стратегия и планиране на вашите инвестиции.
spestqvania za obrazovanie

Спестяване на средства за образование

Доброто образование на децата е безспорен приоритет на всеки родител. То е сериозна инвестиция на труд, време и усилия, но не на последно място и на сериозни средства. От много малки децата споделят какви искат да станат когато пораснат, а родителите и близките живо се вълнуват от това. Много малко родители обаче започват от рано да заделят средства за образованието им, за да могат да постигнат мечтата си. Издръжката на един студент в чужбина често надхвърля суми от 15-20 хиляди евро годишно и ако не сме предвидили поне част от тях, то много трудно тези пари могат да бъдат осигурени само с текущите месечни доходи. При нас ще намерите специални спестовно-инвестиционни програми, създадени за родители, които планират бъдещето на децата си не само на думи, а и с реални стъпки за финансиране на стремежа им към знания и професионална реализация.
sredstva kasni godini

Спестяване на средства за късни години

Как си представяте живота след пенсионирането? Не си го представяте? Изчислявали ли сте прогнозната пенсия, на която ще можете да разчитате един ден?
Едно е сигурно, ако нямате лични спестявания или допълнителни доходи в късните си години, няма начин да си позволите живота, за който сте мечтали и който заслужавате.
Погрижете са за утрешното си Аз. Направете постъпки за акумулирането на средства в полза на вашето по-възрастно Аз, това което ще е работило достатъчно и заслужава да се радва на отдих и спокойствие.
Съществуват инструменти и решения, създадени специално за тази цел и чрез тях можете да заделяте удобни суми, които да бъдат защитени както от инфлацията, така и от изкушението да бъдат похарчени за други цели.
obshto zastrahovane

Общо застраховане

Ние знаем, че в морето задължителни, доброволни застрахователни продукти, компании и предложения не е никак лесно да се ориентирате и да направите най-добрия избор.
Ако вече ползвате различни застрахователни продукти за подсигуряване на вашия дом, автомобил и имущество, нашите консултанти са на разположение, за анализ на ползваните продукти и изготвяне на предложение за тяхната оптимизация.
Все още разчитате на късмета за тези неща?
Да стискаме палци може и да помага, но имаме и един по-добър съвет: Обърнете се към наш консултант за анализ на това от какви застрахователни услуги имате нужда и изготвяне на план с приоритети и разумен бюджет за тяхното подсигуряване.
jivotozastrahovane

Животозастраховане

Може би най-непопулярната финансова услуга, а със сигурност една от най-важните и необходими. Малко са истинските специалисти в областта, но ние имаме щастието да ги имаме в екипа си. С много труд градите кариера, дом, планове и стандарт на живот. Най-добрия начин да защитите всичко това са именно жовотозастрахователните решения. Просто поискайте консултация и ще получите личен, задълбочен и подробен анализ, последван от индивидуално изготвено предложение, така че да отговаря напълно на вашите нужди. И всичко това напълно БЕЗПЛАТНО. Ние работим с водещите компании, специализирани в предоставянето застраховки Живот, Заболявания и Злополука, за да можем да селектираме и предложим най-добрите за всеки клиент решения.
jilishtno kreditirane

Жилищно и потребителско кредитиране

Имате нужда от средства за покупка на жилище, инвестиция, автомобил или други лични цели? Разбираме, че ипотечният кредит е обвързване за много дълго време. Такова обвързване предполага внимателен избор на партньор.
Но знаем също, че да сравните предложенията за кредит на различните банкови и небанкови институции, може да бъде объркващо, стресиращо и в крайна сметка да се окаже невъзможна мисия. Независимо дали ви предстои стъпка към потребителски, или ипотечен кредит, или пък вече сте извървели част от пътя за неговото изплащане, ние сме насреща.
Напълно безплатно :
* ще съберем оферти от различни банки и институции и ще ви ги представим на готово в синтезиран и разбираем вид, за да вземете най-доброто решение за вас.
* ще извършим анализ на съществуващите ви задължения и план за преструктуриране и оптимизация.

Изпратете ни запитване


    Чрез използването на формата за контакт, Вие се съгласявате да използваме предоставените в нея лични данни, за обратна връзка с Вас и за предоставяне на поисканата от Вас информация. Вие също така ще се считате за информирани относно Политиката ни за конфиденциалност.